www.wusv.de
2021.01.18. Margarťta, Margit, Piroska

 

Tisztelt sporttársak, barátai és szimpatizánsai a német juhászkutya fajtának!

Nagy √∂r√∂mmel jelenthetj√ľk be nektek a h√≠rt, hogy 2020. okt√≥ber 7-11. k√∂z√∂tt, GyŇĎrben megrendezendŇĎ WUSV vil√°gbajnoks√°gon, nem csak az IGP sport szerelmesei m√©rik majd √∂ssze erej√ľket a vil√°g minden t√°j√°r√≥l, hanem megrendez√©sre ker√ľl egyidejŇĪleg az 1. WUSV Max von Stephanitz Eml√©kki√°ll√≠t√°s , a WUSV Agility √©s a WUSV Obedience VB is.
A vil√°gon az elsŇĎ ilyen nagyszab√°s√ļ rendezv√©nyt a WUSV megtisztelŇĎ felk√©r√©s√©re a Magyarorsz√°gi N√©met Juh√°szkutya Klub rendezheti meg, aki elsŇĎk√©nt ind√≠thatja el ezt a v√°rhat√≥an hagyom√°nyteremtŇĎ esem√©nysorozatot . Nem volt m√©g ilyen nagyszab√°s√ļ rendezv√©ny a n√©met juh√°szkutya fajta vonatkoz√°s√°ban, ahol kb. 600 n√©met juh√°szkutya vonul fel a vil√°g minden t√°j√°r√≥l!

Részletek:

facebook: WUSV VM 2020 GyŇĎr 

 

 

 

 

 

V√°rjuk tagjaink √∂nk√©ntes munk√°ra val√≥ jelentkez√©s√©t a vil√°gbajnoks√°g lebonyol√≠t√°s√°hoz. Ezzel √∂sszef√ľgg√©sben inform√°ci√≥kat lehet k√©rni az al√°bbi email-c√≠men:
El√©rhetŇĎs√©g√ľnk: org@wusv2020.com 

 

A klubt√°rsak sokat seg√≠thetnek ad√≥juk 1 %-√°nak felaj√°nl√°s√°val, melyet a k√∂vetkezŇĎ sz√°mlasz√°mra lehet k√ľldeni:
A Német Juhászkutyáért Alapítvány
Banksz√°mla sz√°m: 11703044-21455072
Adószám: 18075577-2-42